Η Μαντζάνας Μεταφορική ΑΕ αποτελεί μία σύγχρονη και αξιόπιστη λύση στον χώρο των μεταφορών. Η εταιρία είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βασιζόμενη στην εμπειρία και στη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της και στο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες σας σε ολόκληρη τη διαδικασία, από την πρώτη μας επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της παράδοσης στον χώρο σας. Με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό, ασφάλεια και συνέπεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες του κλάδου που διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001:2008.
Το πιστοποιητικό αυτό εκφράζει την απόλυτη δέσμευση της Μαντζάνας Μεταφορική ΑΕ να προσφέρει συνεχώς υπηρεσίες υψηλής στάθμης.

Σήμερα η Μαντζάνας Μεταφορική ΑΕ διαθέτει εντυπωσιακό πελατολόγιο που την επιλέγει σταθερά για: μεταφορές φορτίων, διανομές, περισυλλογές, ταχυμεταφορές δεμάτων, αντικαταβολές.

Στη Μαντζάνας Μεταφορική ΑΕ κατανοούμε ότι η μετακόμιση δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση. Πολλές φορές όταν σκέφτεστε την μετακόμιση δεν είστε σίγουροι για το πότε ή ακόμη και για το πώς ή με ποιο τρόπο, εάν θα χρειαστείτε βοήθεια , τι είδους βοήθεια, εάν θα χρειαστείτε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο επειδή θα μετακομίσετε σε ένα μικρότερο χώρο και γενικά τι περιλαμβάνει μια μετακόμιση.

Το να επιλέξετε μια μεταφορική εταιρεία είναι μια δύσκολη απόφαση. «θα έρθουν στην ώρα τους; Είναι αξιόπιστοι; Θα έχω μια πολύ καλή τιμή σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση;»

Η Μαντζάνας Μεταφορική ΑΕ θεωρεί καθήκον της να μεταφέρει τα υπάρχοντα σας σαν να είναι τα δικά της. Δίνουμε ύψιστη σημασία στο να «μετακινήσετε» την ζωή σας μαζί μας και δεν στοιβάζουμε απλά τις κούτες, εμείς θα σας βοηθήσουμε να στήσετε το νέο σας σπίτι.

Η Εταιρεία μας έχει εδραιωθεί επιτυχώς στο χώρο της μεταφοράς στην Ελλάδα, προσφέροντας σε κάθε είδους μεταφορές τις υπηρεσίες της στο υψηλότερο επίπεδο.

Εγγύηση αποτελεί η μακροχρόνια εμπειρία μας λόγω της συνεργασίας μας με μεγάλες εταιρείες, οι οποίες μας έχουν εμπιστευτεί για την ασφαλή και αποτελεσματική εργασία στον τομέα των μεταφορών-μετακομίσεων. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο στόλο από φορτηγά για μετακομίσεις- μεταφορές κάθε είδους αντικειμένου.

Λίστα Υπηρεσιών

 • Πλήρης Μετακομίσεις οικοσκευών (Παροχή Υλικών Συσκευασίας )
 • Μετακομίσεις Οικοσκευών μισθώνοντας απλά τα οχήματα μας και τόν οδηγό.
 • Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων
 • Φοιτητική μετακόμιση
 • Υπηρεσίες Αποθήκευσης

Παρέχουμε άριστες υπηρεσίες αποθήκευσης σε περίπτωση που θέλετε να αποθηκεύσετε ολόκληρο η μέρος της οικοσκευής σας. Ως μέρος της διαδικασίας σας παρέχουμε τα υλικά συσκευασίας και φυσικά αποσυναρμολογούμε και αν επιθυμείτε συναρμολογούμε όποιο μέρος της οικοσκευής σας χρειαστεί.

Οργανώσουμε και συντονίσουμε με λεπτομερή τρόπο την δική σας μετακόμιση – μεταφορά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες αλλά με την συνεισφορά της δικής μας εμπειρίας.

Κάνουμε δωρεάν μελέτη και κοστολόγηση και κατόπιν συνεννόησης κλείνουμε ραντεβού στο χώρα σας εάν απαιτείται.

Το έμπειρο και μόνιμο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε την μετακόμιση σας σε μια εκδρομή καθώς θα σας απαλλάξει από κάθε είδους δυσκολία με επαγγελματισμό και αφοσίωση.

 

Ασφάλεια Εμπορευμάτων – Οικοσκευών

Επίσης εκπληρώνουμε κάθε επιθυμία σας όσον αφορά την μεταφορά των αγαπημένων- ιδιαιτέρων σας αντικειμένων με ύψιστη προσοχή και ασφάλεια. Υαλικά, μουσικά όργανα, έργα τέχνης, ευαίσθητα κι εύθραυστα αντικείμενα πακετάρονται με ιδιαίτερη ασφάλεια και φροντίδα. Θεωρούμαι ότι κάθε οικογένεια έχει τον δικό της τρόπο εκτίμησης για τα υπάρχοντα του και εμείς το σεβόμαστε απόλυτα αυτό. Για αυτό το λόγο υπάρχει ασφάλιση των εμπορευμάτων-οικοσκευών που μεταφέρουμε από μεγάλη Ασφαλιστική Εταιρεία.

 

Τα βήματα της Μετακόμισης

Σας βοηθάμε να μετατρέψετε τη μετακόμιση από δυσκολία σε μία πολύ απλή διαδικασία αρκεί να μας εμπιστευτείτε:

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας συμπληρώνοντας την φόρμα υπολογισμού κόστους ή τηλεφωνικώς για να κανονίσουμε ραντεβού για μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους μετακόμισης στο χώρο σας εάν απαιτείται.
 2. Ορίζουμε ώρα συνάντησης στο χώρο σας για την εκτίμηση του κόστους η οποία προκύπτει από:
  -Την αξιολόγηση των αναγκών σε συσκευασία
  -Την ποσότητα και το είδος των αντικειμένων που θα χρειαστούν λύσιμο και δέσιμο (έπιπλα, φωτιστικά, )
  -Την ανάγκη ή όχι χρησιμοποίησης ανυψωτικού μηχανήματος
 3. Το έμπειρο συνεργείο-προσωπικό της Μαντζάνας Μεταφορικής ΑΕ  έρχεται στο χώρο σας με φορτηγά κλειστού τύπου για να ξεκινήσει τη μετακόμιση με απόλυτη ασφάλεια.
 4. Παραδίδουμε την οικοσκευής σας στο νέο σας χώρο πλέον με μεγάλη φροντίδα και υπευθυνότητα. Τοποθετούμε όλα τα πράγματα (έπιπλα και κούτες) εκεί που εσείς επιθυμείτε. Συνδέουμε έπιπλα-κρεβάτια εάν το επιθυμείτε.
 • Πιστεύουμε πως ο σημαντικότερος παράγων επιτυχίας είναι οι άνθρωποι. Η μεγαλύτερη πρόκληση για το management μιας εταιρείας είναι να υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση, κατανόηση και αποδοχή του τι πρέπει να γίνει και πώς πρέπει να συμβεί.

Έχουμε κερδίσει την αφοσίωση των συνεργατών μας. Έτσι, ο καθένας προσφέρει την εργασία του στο βέλτιστο βαθμό και τηρεί ό, τι έχει προσυμφωνηθεί, προωθώντας ταυτόχρονα την ανάπτυξη και βελτίωση του γενικότερου έργου, αφού είναι διατεθειμένος να επιστρατεύσει μια πρόσθετη προσπάθεια, όποτε η περίσταση το απαιτεί.

Αισθάνονται όλοι υπεύθυνοι για τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες της εταιρείας και έτσι αντιλαμβάνονται τα πάντα σαν μια πρόκληση.

Όλη η αγορά βασίζεται πλέον στη λογική της μακροχρόνιας έντοκης πίστωσης, με τη βοήθεια της διαφήμισης, της εμπορικής ψυχολογίας, της ψηφιακής τεχνολογίας και της Πληροφορικής. Οι συναλλαγές «τοις μετρητοίς» υποδηλώνουν πλέον εμπορικές πράξεις μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και για εμπορεύματα μάλλον μικρής αξίας.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η μεταφορά, η προσωρινή εναπόθεση, η αποθήκευση συγκεκριμένου είδους εμπορευμάτων με μεταφορικά μέσα ιδίων και τρίτων, χρησιμοποιώντας κάθε μεταφορικό μέσο: χερσαίο, θαλάσσιο ή εναέριο.

Φιλοσοφία μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση των συνεργατών μας βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό όφελος με βραχυπρόθεσμα έξοδα. Αν και οι αξίες στο έργο μας έχουν φανεί, υπάρχει μια συνεχής και διαρκής προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών μας. Αυτό μας επιτρέπει να είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στην αγορά, διατηρώντας μια ηγετική θέση.

Βασική μας αρχή είναι πως τα εμπορεύματα πρέπει να φτάνουν στον προορισμό τους με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος, μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο, ώστε να μένει ικανοποιημένος ο πελάτης.

Είμαστε οι μόνοι που ειδικευόμαστε αποκλειστικά στο συγκεκριμένο τομέα. Η φιλοσοφία και οι αρχές μας, σε συνδυασμό με τη μεγάλη εμβέλεια του δικτύου διανομής προς τους αντιπροσώπους, μάς επιτρέπει τη «συλλογή» στην διαδικασία της δρομολόγησης. Έτσι, μπορούμε να παρέχουμε ιδιαίτερα συμφέρουσες προσφορές για τους πελάτες, ενώ η εμπειρία μας στο χώρο διανομής ανταλλακτικών μάς επιτρέπει να εγγυηθούμε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Χρειάζονται αρκετά χρόνια για να διαμορφωθεί πλήρως το δίκτυο διανομής μιας επιχείρησης και δεν αλλάζει εύκολα. Αντιπροσωπεύει ένα σύνολο πρακτικών πάνω στο οποίο κτίζεται ένα εκτενές σύνολο μακροχρόνιων σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Επομένως, κατά τη διαμόρφωση του συστήματος διανομής, η επιλογή των συνεργατών επηρεάζει όχι μόνο τον τρόπο προσέγγισης των πελατών και προώθησης των πωλήσεων μιας εταιρείας, αλλά και το συνολικό κόστος του κυκλώματος.

Η ανάγκη για ευελιξία και προσαρμογή στις απαιτήσεις του πελάτη έχει ως αποτέλεσμα τη διαφοροποίηση του καναλιού διανομής αναλόγως με την κάθε περίπτωση.

Ένα άριστα συγκροτημένο δίκτυο διανομής με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση μπορεί να αποτελέσει μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του σε τέτοιο βαθμό όπως θα γινόταν με ένα πολύ καλό προϊόν, μια σωστή διαφήμιση ή μια πολύ καλή τιμολογιακή πολιτική.

Είναι πλέον γεγονός ότι στις ανταγωνιστικές συνθήκες τις τρέχουσας δεκαετίας ένα καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο μια αγορά θα αγοράζει υπηρεσίες από αυτό το δίκτυο το οποίο είναι αρκετά δύσκολο να αντιγραφεί από τον ανταγωνισμό σε κάθε του λεπτομέρεια.

Η εμπειρία μας στο χώρο της διανομής μάς επιτρέπει να εγγυηθούμε για την ποιότητα των παροχών μας.

Στους περισσότερους συνεργάτες μας αναλαμβάνουμε και όλο το reverse distribution του έργου τους (ανάκληση ελαττωματικών – άχρηστων υποπροϊόντων).

Το Όραμα της Διοίκησης της Εταιρείας Μαντζάνας Μεταφορική ΑΕ είναι η εδραίωση μιας εταιρείας της οποίας το όνομα θα καταστεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στην αποθήκευση και μεταφορά εμπορευμάτων, και παράλληλα θα αποτελεί πρότυπο για τα δεδομένα της Ελλάδας στον τομέα της.

Η Εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά EN ISO 9001:2008 που αφορά :

 • Υπηρεσίες Αποθήκευσης και Μεταφοράς Εμπορευμάτων
 • Υπηρεσίες Διακίνησης Δεμάτων Courier

Η Στρατηγική μας συνίσταται:

 • στην ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη
 • στην άριστη αποθήκευση και διατήρηση των εμπορευμάτων
 • στην προσπάθεια για εκτέλεση άρτιας μεταφοράς εμπορευμάτων
 • στην ελαχιστοποίηση των ατυχημάτων κατά την υλοποίηση των εργασιών
 • μας
 • στη δέσμευση για παροχή όλων των αναγκαίων πόρων για την τήρηση και
 • διαρκή βελτίωση του Συστήματος Ποιότητας κατά ISO 9001:2008.

Εφαρμόζοντας τη στρατηγική μας δεσμευόμαστε στους ακόλουθους Στόχους:

 • διαρκής αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών μας
 • βελτίωση της παραγωγικότητας
 • μείωση του κόστους
 • μείωση των παραπόνων των πελατών μας
 • διαρκής εκπαίδευση των εργαζομένων
 • διαρκής βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών του Συστήματος Ποιότητας
TOP