Δελτίο τυπου ΕΕΣΥΜ

Με  επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ) με φυσική συμμετοχή στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), υπό την Προεδρία του κ. Μιχάλη Αδαμαντιάδη, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο κ. Διονύσιος Γρηγορόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους και Logistics.

Εκ μέρους του ΔΣ του Ε.Ε.ΣΥ.Μ, πέραν του Προέδρου παρέστησαν οι κ.κ Παρασκευάς Φραντζέσκος, Α’ Αντιπρόεδρος, Απόστολος Κενανίδης, Β’ Αντιπρόεδρος, Απόστολος Καμαρινάκης, Γενικός Γραμματέας, Δημήτριος Μαγκλάρας, Οικονομικός Επόπτης, Νικόλαος Κουλός, Αναπληρωτής Οικονομικός Επόπτης και τα μέλη Δημήτριος Κατσώχης, Εμμανουήλ Κοτσάκης, Δημήτριος Λεμονάκης, και Ταξιάρχης Μαντζάνας.

https://www.eesym.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%ce%bf-%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%83-2/

 

Νέο όχημα στόλου

TOP